úterý 1. října 2013

Volné dopoledne


Dnešní dopoledne bylo volnejší. Moje kamarádka mi jednou sdělila, že je určitý den sama, zda nepůjdem na procházku - v řeči dvojnásobných matek to znamená, že má na starosti jen jedno dítě - mimi - "nenáročné na chov" :-) Podobně to bylo i dnes u nás a já z toho byla celá vedle. Anež začala se školkou a já měla ten den volnejší. Potřebovala jsem to.

Musela jsem sklidit ještě zelená rajčata, aby mi nezmrzla a ta dobrá nechytila ještě plíseň - polovinu jsem jich musela vyházet :-(  Věčný boj, jestli stříkat nebo ne.



Okopčila pórky



Potěšila se slunečnicema...
... a cuketama

Zbytek musí vydržet do víkendu.

3 komentáře:

  1. Tak vy už máte sklizeno? Já stále váhám jestli mám rajčata už sklidit a nebo ne. Mám jich taky horu zelených. Asi se na to o víkendu vrhnu. Některá červená chutnají hořce...nevím, čím to je, sna mi nechytily nějakou nemoc. Je to ale věda, to pěstování. :-) K.

    OdpovědětVymazat
  2. to teda jo :-) Raději jsem sklidila, ráno už máme na trávě jinovatku, tak je mám teď na skříni... sice nebudou tak sladké, ale co se dá dělat... Držím palce s pěstováním ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tak my to ještě riskujeme. Máme je ještě pořád na zahradě, tak doufám, že nám nezmrznou. Ale jinovatku zatím nemáme. I Vám držím pěsti s pěstováním. K.

      Vymazat