sobota 18. května 2013

Pozvánka na Pikolí podnik

Kamil Lhoták - Na Císařské louce


























V rámci ojedinělého projektu Restaurant Day Prague (neformální festival sousedské pohostinnosti, kdy si kdokoliv může otevřít svou malou „restauraci“ a pohostit své přátele, sousedy a kolemjdoucí) se dneska v Podolí uskuteční Pikolí podnik aneb piknik v Podolí.
V improvizované „restauraci“ pod širým nebem vás čekají domácí limonády, čerstvé koláčky, středomořské polévky… vůně jarního parku, experiment, nadšení, mlsání, setkání, posezení, hovory, příjemná atmosféra ...

KDE?
Pod rozkvetlými kaštany v parčíku nad Podolskými schody. Přesná poloha tady (Na Topolce 1, Praha), příchod ze zastávky „Podolská vodárna“ (tram 3, 17) a „Vyšehrad“ (metro C).

KDY?
Celé sobotní odpoledne, od dvou do osmi, kapacitu ale máme omezenou (cca 100), a tak kdo dřív přijde, ten dřív papá. Na koho nezbyde, ten se může nasytit aspoň krásným pohledem na řeku a okolí a zapít to dobrou domácí limonádou.

PRO KOHO?
Vemte s sebou kamarády, děti, rodiče. Kytaru, bublifuk, slaměný kloubouček. Řekněte o nás dál! Zkuste s námi tenhle experiment :-)

Krásný víkend!

2 komentáře: